Viime postauksesta onkin jo tovi. On muka ollut kova kiire ja niin edelleen...Kaikenlaista on tullut kokattua ja leivottua, mutta en juurikaan ole kulkenut kamera kaulassa.
Oheisissa kakuissa on koristelusta huolimatta lihatäyte. Joku oli vetänyt koristeluun jätetyt kinkut kitusiinsa. :) Sinappi ja piparjuuritahna antavat tosi hyvän lisän makuihin.
It's been a while since my last post. I've supposedly been too busy or something...
These Cakes have a meat filling, despite the misleading decoration. Someone had eaten the ham slices intended for the decoration. :) Mustard and horseradish paste fit really well with other flavors. Basic method is found here. The fillings etc. are listed below.
1,5 voikkaria / 1,5 Sandwich Cakes
Piparjuurella maustettu lihavoikkari / Horseradish Seasoned Ham Sandwich Cake
Täyte 1:
250 g ylikysää kinkkua, hienonnettuna
1 prk kermaviiliä
1-2 tl piparjuuritahnaa
1 rkl sinappia
rouhittua mustapippuria
Täyte 2:
300 g maksamakkaraa
1,5 herkkukurkkua, kuutioituna
200 g ranskankermaa
rouhittua mustapippuria
Kuorrutus:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vispikermaa, vatkaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
leipää + maitoa (tai lihalientä) kostutukseen
herneenversoja
miniterttutomaatteja
Filling 1:
250 g ham, finely chopped
200 g cultured half cream (Nordic kind of sour cream)
1-2 tsp horseradish paste
1 tbsp mustard
ground black pepper
Filling 2:
300 g liver pâté
1,5 pickled cucumber, cubed
200 g crème fraîche
ground black pepper
Frosting:
200 g natural cream cheese
2 dl double cream (whip)
ground black pepper
In addition:
bread + milk (or bullion)
pea shoots
mini tomatoes
sunnuntai, 8. huhtikuu 2012