450 grammaa raparperia 500 gramman hinnalla. Huijarit. :) Eipä se toisaalta piirakoissa niin tarkkaa ole.

 

12 minipiirakkaa ja 1 keskikokoinen piirakka

1275851027_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lämpimänä vaniljajäätelön kera. Nam


1275851220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onhan se vähän kinkkupizzan näköinen...

Tarvikkeet:

400 g piirakkapohjalevyjä + voita
450 - 500 g raparperia
fariinisokeria + vettä
1 kermaviili
1 kananmuna
2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
½ tl kanelia

Valmistus:

  1. Voitele vuoat. Kauli piirakkapohja ja painele vuokiin.
  2. Pilko raparperit ja kiehauta fariinisokerivedessä.
  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokiin.
  4. Ripottele päälle raparperipalat.
  5. Paista kiertoilmauunissa 175° n. 25 minuuttia.