450 grammaa raparperia 500 gramman hinnalla. Huijarit. :) Eipä se toisaalta piirakoissa niin tarkkaa ole.
12 minipiirakkaa ja 1 keskikokoinen piirakka
Lämpimänä vaniljajäätelön kera. Nam
Onhan se vähän kinkkupizzan näköinen...
Tarvikkeet:
400 g piirakkapohjalevyjä + voita
450 - 500 g raparperia
fariinisokeria + vettä
1 kermaviili
1 kananmuna
2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
½ tl kanelia
Valmistus:
- Voitele vuoat. Kauli piirakkapohja ja painele vuokiin.
- Pilko raparperit ja kiehauta fariinisokerivedessä.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokiin.
- Ripottele päälle raparperipalat.
- Paista kiertoilmauunissa 175° n. 25 minuuttia.