Perinteisiä kaneliässiä.

20 kpl (1 uunipellillinen)

1263641109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 58 P: 1.0 H: 9.3 R: 1.9

Tarvikkeet:

40 g juoksevaa beceliä

1 dl sokeria

1 kanamuna

2 dl vehnäjauhoja

⅓ tl kanelia

⅓ tl leivinjauhetta

Koristeluun:

2,5 tl sokeria

¾ tl kanelia

Valmistus:

  1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Nosta elmukelmulla peitetty kulho kylmään puoleksi tunniksi.
  2. Leivo taikinasta jauhoitetulla alustalla kaksi sormenpaksuista pötköä. Ota pötköstä 7 cm pituisia paloja ja kieritä ne sokeri-kaneliseoksessa. Muotoile pötköistä ässiä uunipellille.
  3. Paista 9 minuuttia kiertoilmauunissa 160°.