Perinteisiä kaneliässiä.
20 kpl (1 uunipellillinen)
Ravintosisältö/kpl:
Kcal: 58 P: 1.0 H: 9.3 R: 1.9
Tarvikkeet:
40 g juoksevaa beceliä
1 dl sokeria
1 kanamuna
2 dl vehnäjauhoja
⅓ tl kanelia
⅓ tl leivinjauhetta
Koristeluun:
2,5 tl sokeria
¾ tl kanelia
Valmistus:
- Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Nosta elmukelmulla peitetty kulho kylmään puoleksi tunniksi.
- Leivo taikinasta jauhoitetulla alustalla kaksi sormenpaksuista pötköä. Ota pötköstä 7 cm pituisia paloja ja kieritä ne sokeri-kaneliseoksessa. Muotoile pötköistä ässiä uunipellille.
- Paista 9 minuuttia kiertoilmauunissa 160°.