4 pientä annosta
Ravintosisältö/100 g:
Kcal: 222 P: 12.4 H: 14.6 R: 12.7
Ravintosisältö/annos:
Kcal: 316 P: 17.6 H: 20.8 R: 18.1
Tarvikkeet:
Pohja:
1 dl kaurahiutaleita
½ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
½ tl leivinjauhetta
50 g juoksevaa beceliä
20 ml rasvatonta maitoa
Täyte:
1 kanamuna
2 rkl vehnäjauhoja
½ dl ananasmehua
½ dl rasvatonta maitoa
70 g juustoraastetta (15 % rasvaa)
50 g sinihomejuustoa
100 g possupaistia (1 % rasvaa)
mustapippuria
kourallinen persiljaa silputtuna
100 g ananaspaloja
Valmistus:
- Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon rasva ja maito.
- Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan n. 19 cm) pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin 15 minuutiksi.
- Paista piirakkapohjaa kiertoilmauunissa 200° 8 minuuttia.
- Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle ja jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia.