4 pientä annosta

1245958761_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/100 g:

Kcal: 222 P: 12.4 H: 14.6 R: 12.7

Ravintosisältö/annos:

Kcal: 316 P: 17.6 H: 20.8 R: 18.1

Tarvikkeet:

Pohja:

1 dl kaurahiutaleita

½ dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

½ tl leivinjauhetta

50 g juoksevaa beceliä

20 ml rasvatonta maitoa

Täyte:

1 kanamuna

2 rkl vehnäjauhoja

½ dl ananasmehua

½ dl rasvatonta maitoa

70 g juustoraastetta (15 % rasvaa)

50 g sinihomejuustoa

100 g possupaistia (1 % rasvaa)

mustapippuria

kourallinen persiljaa silputtuna

100 g ananaspaloja

Valmistus:

  1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon rasva ja maito.
  2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan n. 19 cm) pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin 15 minuutiksi.
  3. Paista piirakkapohjaa kiertoilmauunissa 200° 8 minuuttia.
  4. Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle ja jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia.