Nyt näistä tuli jo sellaisia, joita kehtasi muillekin tarjota. Ensimmäinen kokeilu oli katastrofi.

Käytin reseptiä, jossa sokerista keitetään siirappi. Muuten noudatin ohjetta, mutta keitin siirapista 118-asteisen ja käytin kiertoilmauunia. Kokeilin eri lämpötiloja: 115 - 140. En tullut vielä mihinkään varmaan johtopäätökseen sopivasta lämpötilasta. Ainakaan kuumempaa en enää kokeile.

Omistan edelleen surkeat halpispursotinvälineet, joten jouduin pian vaihtamaan teelusikkaan. Leivoksia tulikin sitten montaa kokoa ja aikaa kului kamalasti.

Pääsin taas käyttämään keittiöön kuuluvaa lempilausahdustani OHO! kun väriainetta humpsahti hiukan liikaa. :) Kuva vähän valehtelee, leivoksista tuli aika tummanvihreitä. Vielähän näissä on kehitettävää, mutta katsotaan taas joskus.

1267284463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Väliin käytin pähkinäsuklaalevitettä.