Niin rakastan bageleita! Aina Stockalla käydessäni hamstraan niitä Herkusta pakkaseen. Joskus teen bagelit itse. Ne ovat vähintään yhtä hyviä, mutta valmis on aina vaivatonta. Yleensä vain paahdan ja voitelen bagelinpuolikkaat rasvalla, mutta tällä kertaa tein herkullisen poikkeuksen.
(Ravintoarvot on laskettu Pirkan seesamibagelille, koska en tiedä Stockmannin Herkussa myytävän bagelin ravintosisältöä.)
Ravintosisältö/kpl:
Kcal: 352 P: 13.4 H: 41.6 R: 14.3
Tarvikkeet:
1 bagel
1 rkl majoneesia
2-3 siivua voimakasaromista juustoa
jäävuorisalaattia
4 mustaa kivetöntä kalamata-oliivia
2-3 possupaistisiivua
tomaattisiivuja
Valmistus:
- Paahda bagelinpuolikkaat.
- Voitele kummatkin viipaleet majoneesilla ja lado täytteet väliin.