Ihanan pehmeä ja mehevä sisältä. Kuori on kivasti heti uunista otettua hieman rapsakka. Näitä tulen tekemään toistenkin!

Testasin, miltä pieni määrä vaaleaa siirappia maistuisi pähkinöiden ja valkosuklaan kera. Sopii muuten tosi hyvin ja antaa mainion säväyksen.

20 kpl

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 136 P: 2.1 H: 13.6 R: 8.2

1289419861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Karppaaja sortui. :(

Tarvikkeet:

100 g pehmeää voita
100 g vaaleaa ruokokidesokeria
1 kananmuna
160 g (2,5 dl) vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
½ rkl vaaleaa siirappia
½ rkl maitoa
60 g pekaanipähkinöitä
100 g valkosuklaata

Valmistus:

  1. Esilämmitä kiertoilmauuni 175°.
  2. Vatkaa voi ja sokeri pehmeäksi seokseksi.
  3. Lisää kananmuna, vanilliinisokeri, vaalea siirappi ja vatkaa tasaiseksi.
  4. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja vatkaa tasaiseksi.
  5. Lisää maito, pähkinät, suklaa ja vatkaa tasaiseksi.
  6. Tee leivinpaperin päälle halkaisijaltaan n. 5 cm:n kokoisia levyjä.
  7. Paista n. 10 minuuttia, kunnes pikkuleivät alkavat saada väriä. Älä paista liian kauaa.

1289419263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naammm...