Kohokkaasta saa todella vähähiilihydraattisen, kun korvaa vielä korppujauhot parmesanraasteella.
Katso myös kohokastutoriaali.
1 annos
Ravintosisältö/annos:
Kcal: 211 P: 7.4 H: 2.8 R: 18.9
Tarvikkeet:
Voiteluun:
voita
korppujauhoja
Kohokas:
1 rkl voita
2 vihreää oliivia ohuina viipaleina
½ pieni tomaatti ohuina viipaleina
1 kananmunan valkuainen
20 g vuohenjuustoa muruina
Valmistus:
- Esilämmitä kiertoilmauuni 170°.
- Sulata rasva kattilassa ja lisää oliivit ja keitä niitä hetken aikaa.
- Kaada voi-oliiviseos n. 1,8 dl:n kokoiseen, voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan. Asettele tomaatit päälle.
- Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kääntele valkuaisvaahto ja juusto nopeasti ja kaada uunivuokaan.
- Paista 12 - 15 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.