Näihin kannattaa laittaa suhteellisen reilusti mausteita. Joku kermaviilikastike sopisi pihvien kanssa hyvin.

13 pihviä

1252333351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 119 P: 9.6 H: 9.6 R: 4.6

Tarvikkeet:

3 tlk tonnikalapaloja vedessä

600 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

2 rkl oliiviöljyä (+ 2 rkl paistamiseen)

2 kanamunaa

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, chilirouhetta, sitruunamehua

50 g korppujauhoja

(salaattia, raejuustoa, tomaattia, kurkku, oliiveja)

Valmistus:

  • Keitä peruna-sipulisekoitusta viitisen minuuttia. Valuta, soseuta hieman ja jäähdytä.
  • Sekoita kananmunat, valutetut tonnikalapalat, öljy, mausteet ja peruna-sipulisekoitus keskenään.
  • Tee taikinasta 13 kämmenen kokoisia pihviä, pyörittele korppujauhoissa ja paista oliiviöljyssä n. 3 minuuttia per puoli.