Aah, ihanaa mausteista keittoa flunssan hoitoon!
4 annosta
Tarvikkeet:
Lihapullat:
400 g naudan paistijauhelihaa
1/3 pieni tlk maissia
1/3 prk (á 300 g) tulista chunky salsaa
1 sipuli kuutioituna
2 rkl tuoretta korianterisilppua
1 tl jauhettua kuminaa
mustapippuria
suolaa
1 valkosipulinkynsi
1 kananmunan valkuainen
"sopivasti" korppujauhoa, ettei taikina ole aivan löllöä
Keitto:
2/3 pieni tlk maissia
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk punaisia kidneypapuja chilikastikkeessa
2,5 dl lihalientä
2/3 prk (á 300 g) tulista chunky salsaa
2 rkl tuoretta korianterisilppua
1 vihreä paprika kuutioituna
1 tl chilijauhetta
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
Lisäksi:
tuoretta korianteria
crème fraicea
(chilikastiketta, chilijauhetta)
Valmistus:
- Yhdistä lihapulla-ainekset kulhossa ja pyöritä taikinasta palloja. Siirrä jääkaappiin tasaantumaan.
- Yhdistä keittoainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpö ja lisää raa-at lihapullat. Anna hautua tunnin ajan.
- Tarjoa tuoreen korianterin ja crème fraicen kera.