Ehkä maailman helpoin tonnikalaruoka. Kaiken hyvän ei tarvitse olla vaikeaa ja monimutkaista.
2 annosta
Ravintosisältö/annos:
Kcal: 538 P: 30.6 H: 74.7 R: 13.7
(rasvaa 3.4 %)
Tarvikkeet:
180 g Tummaa Spagettia
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 tlk tomaattimurskaa
7 vihreää oliivia
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
paprikajauhetta
Herbes de Provence -yrttisekoitusta
(tuoretta) persiljaa
1 rkl korkealaatuista oliiviöljyä
Valmistus:
- Kuullota sipulit öljyssä ja keitä spagetti.
- Lisää tonnikala, viipaloidut oliivit ja mausteet.
- Lisää tomaattimurska ja hauduta kannen alla muutama minuutti.
- Lisää lopuksi oliiviöljy ja tarkista maku.