Ehkä maailman helpoin tonnikalaruoka. Kaiken hyvän ei tarvitse olla vaikeaa ja monimutkaista.

2 annosta

Ravintosisältö/annos:

Kcal: 538 P: 30.6 H: 74.7 R: 13.7

(rasvaa 3.4 %)

Tarvikkeet:

180 g Tummaa Spagettia
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 tlk tomaattimurskaa
7 vihreää oliivia
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
paprikajauhetta
Herbes de Provence -yrttisekoitusta
(tuoretta) persiljaa
1 rkl korkealaatuista oliiviöljyä

Valmistus:

  • Kuullota sipulit öljyssä ja keitä spagetti.
  • Lisää tonnikala, viipaloidut oliivit ja mausteet.
  • Lisää tomaattimurska ja hauduta kannen alla muutama minuutti.
  • Lisää lopuksi oliiviöljy ja tarkista maku.