Biscotto on loistava tee- tai kahvileipä. Dippaa kuppiin ja nauti!

20 kpl

1263487992_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 69 P: 1.5 H: 10.8 R: 2.2

Tarvikkeet:

1,5 dl sokeria

1 kananmuna

2 dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

½ tl leivinjauhetta

50 g saksanpähkinärouhetta

Valmistus:

  1. Kuumenna kiertoilmauuni 150°.
  2. Vaahdota sokeri ja kananmuna. Sekoita muut ainekset toisessa kulhossa ja nostele munaseokseen.
  3. Alusta taikinaa hieman. Muotoile taikinasta tanko (20 cm x 5 cm) ja siirrä leivinpaperin päälle pellille.
  4. Paista 20 minuuttia, tai kunnes pötkö tuntuu kiinteältä. Ota tanko uunista ja alenna lämpö 120°:een. Anna jäähtyä kokonaan.
  5. Leikkaa tangosta n. ½ cm:n paksuisia viipaleita sahateräisellä veitsellä.
  6. Laita biscottiviipaleet takaisin pellille ja paista vielä 30-35 minuuttia. Käännä leivät puolivälissä.