Biscotto on loistava tee- tai kahvileipä. Dippaa kuppiin ja nauti!
20 kpl
Ravintosisältö/kpl:
Kcal: 69 P: 1.5 H: 10.8 R: 2.2
Tarvikkeet:
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
50 g saksanpähkinärouhetta
Valmistus:
- Kuumenna kiertoilmauuni 150°.
- Vaahdota sokeri ja kananmuna. Sekoita muut ainekset toisessa kulhossa ja nostele munaseokseen.
- Alusta taikinaa hieman. Muotoile taikinasta tanko (20 cm x 5 cm) ja siirrä leivinpaperin päälle pellille.
- Paista 20 minuuttia, tai kunnes pötkö tuntuu kiinteältä. Ota tanko uunista ja alenna lämpö 120°:een. Anna jäähtyä kokonaan.
- Leikkaa tangosta n. ½ cm:n paksuisia viipaleita sahateräisellä veitsellä.
- Laita biscottiviipaleet takaisin pellille ja paista vielä 30-35 minuuttia. Käännä leivät puolivälissä.