Paras banaanikakku ikinä.

1263640645_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/100 g:

Kcal: 317 P: 4.8 H: 54.4 R: 8.6

Tarvikkeet:

100 g juoksevaa beceliä

300 g sokeria

2 kananmunaa

5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1 tl inkivääriä

2 tl kanelia

2 banaania

½ dl kylmää kahvia

Valmistus:

  • Voitele ja jauhota vähintään 1,5 l kakkuvuoka.
  • Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kanamunat yksitellen.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Soseuta banaanit ja lisää sose ja kahvi taikinaan.
  • Paista kiertoilmauunissa 160° n. 40-50 minuuttia.