Syötiin viime lauantaina todella hyvää naudan sisäfileepihviä. Pihvit hankittiin Mustapekasta. Paikan lihaosasto on kehumisen arvoinen. Pihvien kera tarjoiltiin salaattia, uuniperunoita ja korvasienimuhennosta. Alkuruokana nautittiin rapuja. Jälkiruoksi oli tarjolla Irish Coffee -leivoksia, viskiä ja kahvia. Leivoksista ohje myöhemmin.


Last saturday was a Crawfish/Beef Day. These were probably the best steaks I've ever had. We served the steaks with salad, oven baked potatoes and false morel stew. For starters we had crawfish. Finally for dessert we had Iirish Coffee Cakes, whiskey and coffee. I'll post the recipe for the cakes later.

Naudan sisäfileepihvi parhaimmillaan. - Beef Tenderloin Steak at its best.

Tarvitset:

Dijon-sinappia
kokonaisia rose-, viher-, valko- ja mustapippureita
timjamia (tuoretta)
sormisuolaa

Valmistus:

  1. Voitele reunat Dijon-sinapilla.
  2. Kierittele reunat mausteseoksessa, jossa on rose-, viher-, valko- ja mustapippuria sekä timjamia ja sormisuolaa.
  3. Paista sopivaksi.

You'll need:

Dijon mustard
rose, green, black and white peppercorns
thyme (fresh)
gourmet salt

Method:

  1. Coat the sides of the steaks with Dijon mustard.
  2. Press the sides into the peppercorns, thyme and gourmet salt to coat.
  3. Fry the steak until desired doneness.

Uuniperunoiden kanssa tarjoiltuna. - Served with oven baked potatoes.

Tarjolla oli myös korvasienimuhennosta. - And some false morel stew.

Alkuruokana nautittiin rapuja. - Crawfish for starters.

Jälkiruokana tarjoiltiin Irish Coffee -leivoksia viskin ja kahvin kera. - The dessert: Irish Coffee Cakes with whiskey and coffee.