!! Tää ois nyt tän lihaanin herkku !!
Mun bravuuri ja ihan lemppari liharuoista. Ei vaan ole koskaan tänne blogiin asti ehtinyt, kun aina on ollut niin kiire syömään. ;)
Jos haluaa olla vähemmän karppi, niin kannattaa nauttia pottujen kera.
Slow cooker ♥
Tarvikkeet:
800 g naudan paistipaloja (ei mitään suikaleita!)
vehnäjauhoja
voita
70 g tomaattipyrettä
1 lihaliemikuutio
n. 4 dl vettä
mustapippuria
2 dl kuohukermaa
1 - 2 maustekurkkua
Valmistus:
- Taputtele lihapalat kuivaksi parin talouspaperipalan välissä. Pyörittele vehnäjauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista lihapalat runsaassa voissa (ehkä parissa erässä).
- Siirrä lihat haudutuspataan tai uunipataan. Kaada päälle sen verran vettä, että lihat juuri peittyvät. Lisää vielä lihaliemikuutio ja tomaattipyre. Mausta kevyesti pippurilla.
- Hauduta alhaisella lämmöllä 10 - 12 h, kunnes liha on mureaa. Lisää kuohukerma ja kuutioidut kurkut pari tuntia ennen tarjoilua.