!! Tää ois nyt tän lihaanin herkku !!

Mun bravuuri ja ihan lemppari liharuoista. Ei vaan ole koskaan tänne blogiin asti ehtinyt, kun aina on ollut niin kiire syömään. ;)

1284653689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos haluaa olla vähemmän karppi, niin kannattaa nauttia pottujen kera.

1284658998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Slow cooker ♥

Tarvikkeet:

800 g naudan paistipaloja (ei mitään suikaleita!)
vehnäjauhoja
voita
70 g tomaattipyrettä
1 lihaliemikuutio
n. 4 dl vettä
mustapippuria

2 dl kuohukermaa
1 - 2 maustekurkkua

Valmistus:

  1. Taputtele lihapalat kuivaksi parin talouspaperipalan välissä. Pyörittele vehnäjauhoissa.
  2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista lihapalat runsaassa voissa (ehkä parissa erässä).
  3. Siirrä lihat haudutuspataan tai uunipataan. Kaada päälle sen verran vettä, että lihat juuri peittyvät. Lisää vielä lihaliemikuutio ja tomaattipyre. Mausta kevyesti pippurilla.
  4. Hauduta alhaisella lämmöllä 10 - 12 h, kunnes liha on mureaa. Lisää kuohukerma ja kuutioidut kurkut pari tuntia ennen tarjoilua.