Kehittelin nälissäni broilerilasagnen. Ihan hyvää, mutta jäin kaipaamaan jotain makua. Ehkä se maku oli tomaatti(murska).
4 annosta
Ravintosisältö/100 g:
Kcal: 134 P: 11.1 H: 9.5 R: 5.4
Ravintosisältö/annos:
Kcal: 476 P: 39.2 H: 33.8 R: 19.3
Tarvikkeet:
6 lasagnelevyä
annos juustokastiketta
30 g juustoraastetta (15 % rasvaa)
Kastike:
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
300 g broilerin fileesuikaleita
1 pss (150 g) pakastepinaattia
1 dl kanalientä
suolaa, mustapippuria, muskottipähkinää
Broilerikastikkeen valmistus:
- Kuumenna rasva kattilassa keskilämmöllä. Kuullota pilkottuja sipuleita muutama minuutti.
- Lisää broileri ja paista lähes kypsäksi.
- Lisää pinaatti, kanaliemi ja mausteet. Sekoita, kunnes pinaatti on sulanut ja seos on tasaista.
- Alenna lämpö minimiin ja anna muhia kannen alla sillä välin, kun valmistat juustokastikkeen.
Lasagnen kasaaminen:
- Voitele kevyesti lasagnevuoka, jonka mitat ovat n. 25 cm x 20 cm. Kuumenna kiertoilmauuni 180°.
- Levitä 1/3 Broilerikastikkeesta vuoan pohjalle ja levitä sen päälle 1/3 juustokastikkeesta. Peitä lasagnelevyillä.
- Toista edellinen kohta.
- Levitä loput Broilerikastikkeesta levyjen päälle. Levitä loput valkokastikkeesta. Ripottele juustoraaste.
- Kypsennä kiertoilmauunissa n. 35 minuuttia.