Kehittelin nälissäni broilerilasagnen. Ihan hyvää, mutta jäin kaipaamaan jotain makua. Ehkä se maku oli tomaatti(murska).

4 annosta

Ravintosisältö/100 g:

Kcal: 134 P: 11.1 H: 9.5 R: 5.4

Ravintosisältö/annos:

Kcal: 476 P: 39.2 H: 33.8 R: 19.3

Tarvikkeet:

6 lasagnelevyä

annos juustokastiketta

30 g juustoraastetta (15 % rasvaa)

Kastike:

1 rkl rypsiöljyä

1 sipuli

1 iso valkosipulinkynsi

300 g broilerin fileesuikaleita

1 pss (150 g) pakastepinaattia

1 dl kanalientä

suolaa, mustapippuria, muskottipähkinää

Broilerikastikkeen valmistus:

  1. Kuumenna rasva kattilassa keskilämmöllä. Kuullota pilkottuja sipuleita muutama minuutti.
  2. Lisää broileri ja paista lähes kypsäksi.
  3. Lisää pinaatti, kanaliemi ja mausteet. Sekoita, kunnes pinaatti on sulanut ja seos on tasaista.
  4. Alenna lämpö minimiin ja anna muhia kannen alla sillä välin, kun valmistat juustokastikkeen.

Lasagnen kasaaminen:

  1. Voitele kevyesti lasagnevuoka, jonka mitat ovat n. 25 cm x 20 cm. Kuumenna kiertoilmauuni 180°.
  2. Levitä 1/3 Broilerikastikkeesta vuoan pohjalle ja levitä sen päälle 1/3 juustokastikkeesta. Peitä lasagnelevyillä.
  3. Toista edellinen kohta.
  4. Levitä loput Broilerikastikkeesta levyjen päälle. Levitä loput valkokastikkeesta. Ripottele juustoraaste.
  5. Kypsennä kiertoilmauunissa n. 35 minuuttia.