Operaatio "kerrankin tuoreesta sienestä" edistyy ja vuorossa on herkullisen mehevä sienipiiras.
Vinkki! jos käytät kuivattuja sieniä, käytä liotusvettä pohjaan.
6 annosta
Ravintosisältö/100 g:
Kcal: 299 P: 11.4 H: 19.5 R: 19.7
Ravintosisältö/annos:
Kcal: 459 P: 17.5 H: 29.9 R: 30.2
Tarvikkeet:
Pohja:
150 g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
½ dl vettä
1 dl juustoraastetta (15 % rasvaa)
Täyte:
2 kananmunaa
2 dl ruoka 7 %
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl (n. 120 g) hienonnettuja tuoreita suppilovahveroita
4 dl juustoraastetta (15 % rasvaa)
½ tl suolaa
Valmistus:
- Nypi rasva ja vehnäjauhot, lisää vesi ja juustoraaste.
- Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille, pistele haarukalla ja paista kiertoilmauunissa 200° 15 minuuttia.
- Vatkaa kanamunat ja lisää loput aineet sekaan.
- Levitä täyte pohjan päälle ja jatka paistamista 15 minuuttia, kunnes täyte on kypsynyt.