Pitkästä aikaa ruokapostaus!
Etsiskelin inspiraatiota pastaruokaan ja törmäsin Tuulentuvassa olevaan tuorejuustoiseen pastavuokaan. Kuten postauksessa mainitaan, on ruoka tosi helposti muunneltavissa jokaiseen makuun. Itse kun pidän mausteisesta ruoasta, lisäsin reseptiin vähän terää.
Tästä tuli tosi herkullista. Sinappia ei kannata lisätä paljon enempää kuin tuo 1 tl, tai muuten ruoka saattaa maistua liikaa grillimätöltä (ellei siitä sitten erityisesti tykkää :).
Normaalisti en kuullota sipuleita tai muitakaan kasviksia uuniruokia varten. Niissä säilyy mielestäni silloin paremmin mehukkuus. Tässä kuitenkin uuniaika on sen verran lyhyt, että riskinä on joutua rouskuttamaan raakaa porkkanaa muuten kypsän ruoan seassa (ei nam).
Siis tosi vaivaton ja herkullinen arkiruoka!
3 annosta
Tarvikkeet:
1 porkkana
1 punasipuli
öljyä kuullottamiseen
150 g pastaa (keittämätöntä)
200 g kinkkusuikaleita
150 g yrttituorejuustoa
1 tlk tomaattipyrettä
loraus Hot Headzin habanerokastiketta (aika saman vahvuista kuin tabasco)
1 tl tulista sinappia
1 rkl ketsuppia
mustapippuria, paprikajauhetta
100 g mozzarellaraastetta
Valmistus:
- Keitä pasta al denteksi.
- Pilko porkkana ja sipuli pieneksi ja kuullota niitä hetken aikaa pannulla.
- Notkista tuorejuusto ketsupin avulla. Sekoita kaikki ainekset paisti juustoraaste keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista kiertoilmauunissa 175° 20 minuuttia.