Tumma suklaa ja puolukka sopivat hyvin yhteen, vaikka ensin vähän epäröin. Puolukka antaa kivasti kontrastia tumman suklaan tunkkaisuudelle. Lämpimänä kun suklaa on vielä sulaa, kinuskijäätelön kanssa syötynä, oli kyllä tosi herkkua!

12 kpl

1256567708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 246 P: 3.8 H: 29.5 R: 12.6

Tarvikkeet:

125 g voita

4 dl vehnäjauhoja + 2,5 tl leivinjauhetta & ¼ tl suolaa

1 dl sokeria

130 g tummaa suklaata paloiteltuna

1 kananmuna kevyesti vatkattuna

1,25 dl rasvatonta maitoa

1 tl vanilja-aromia

150 g puolukoita

Valmistus:

  1. Esilämmitä kiertoilmauuni 175° ja voitele muffinipellin 12 syvennystä (tai käytä paperivuokia).
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jaa taikina vuokiin.
  3. Paista 16 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat nousseet ja ovat kullanruskeita. Anna muffinssien jäähtyä vuoissa hetken aikaa ennen ritilälle siirtämistä.