Tumma suklaa ja puolukka sopivat hyvin yhteen, vaikka ensin vähän epäröin. Puolukka antaa kivasti kontrastia tumman suklaan tunkkaisuudelle. Lämpimänä kun suklaa on vielä sulaa, kinuskijäätelön kanssa syötynä, oli kyllä tosi herkkua!
12 kpl
Ravintosisältö/kpl:
Kcal: 246 P: 3.8 H: 29.5 R: 12.6
Tarvikkeet:
125 g voita
4 dl vehnäjauhoja + 2,5 tl leivinjauhetta & ¼ tl suolaa
1 dl sokeria
130 g tummaa suklaata paloiteltuna
1 kananmuna kevyesti vatkattuna
1,25 dl rasvatonta maitoa
1 tl vanilja-aromia
150 g puolukoita
Valmistus:
- Esilämmitä kiertoilmauuni 175° ja voitele muffinipellin 12 syvennystä (tai käytä paperivuokia).
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jaa taikina vuokiin.
- Paista 16 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat nousseet ja ovat kullanruskeita. Anna muffinssien jäähtyä vuoissa hetken aikaa ennen ritilälle siirtämistä.