Tumman suklaan tilalla voisi käyttää myös maitosuklaata, mutta halusin makeisiin kontrastia tummalla ja valkoisella suklaalla.

1263070223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvikkeet:

2 tl rypsiöljyä

150 g tummaa suklaata

150 g valkoista suklaata

70 g Marianne Crush -rouhetta

Valmistus:

  1. Vuoraa foliolla neliönmallinen vuoka (n. 20 cm/sivu).
  2. Sulata tumma suklaa ja 1 tl öljyä. Kaada ja levitä folion päälle. Siirrä jääkaappiin jähmettymään tunniksi.
  3. Sulata valkoinen suklaa ja 1 tl öljyä. Kaada tumman suklaan päälle. Ripottele Mariannerouhe suklaan päälle ja painele hieman.
  4. Jähmettymisen jälkeen paloittele levy epätasaisiksi paloiksi.