Naminälkään täydellistä. Kannattaa tehdä edellisenä päivänä jääkaappiin ja syödä vasta seuraavana päivänä.

8 slaissia

1273165524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/annos:

Kcal: 204 P: 3.9 H: 31.9 R: 6.9

Tarvikkeet:

50 g voita
100 g vaalea ruokokidesokeria
1 kananmuna
0,5 tl vanilja-aromia
90 g vehnäjauhoja
0,25 tl soodaa
90 g kaurahiutaleita
1 dl vadelmahilloa

Valmistus:

  1. Voitele 20 cm ∅ piirakkavuoka. Esilämmitä kiertoilmauuni 160°.
  2. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna ja vanilja ja vatkaa tasaiseksi.
  3. Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja sooda rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää kaurahiutaleita niin, että n. 1 dl jää pois. Sekoita tasaiseksi.
  5. Paina 2/3 massasta vuoan pohjalle. Levitä hillo päälle.
  6. Lisää loppumassaan loput kaurahiutaleet ja sekoita tasaiseksi. Murenna hillon päälle.
  7. Paista kiertoilmauunissa 20 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.