Tämän täyteläisempää (ja helpommin toteutettavaa :) herkkua saa hakea. Makeannälkä talttuu viimeistään toista namua natustaessa.

Kokeilin kuorruttaa tryffelit sekä tummalla suklaalla että maitosuklaalla. Mielestäni aromikkaampi tumma suklaa ja minttu on parempi yhdistelmä.

50 kpl

Tummalla suklaalla:

1263070156_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja maitosuklaalla:

1263070180_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytä kuorruttaessa apuna esim. haarukkaa, jonka avulla ylimääräinen suklaa valuu pois:

1263488021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 84 P: 0.9 H: 9.1 R: 4.9

Tarvikkeet:

1 pkt Domino Minttu -keksejä

1 pkt maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)

400 g tummaa suklaata

(koristeluun valkosuklaata tms.)

Valmistus:

  1. Hienonna keksit. Yhdistä keksimurut ja tuorejuusto kulhossa.
  2. Pyörittele taikinasta 50 palloa, halkaisijaltaa n. 2,5 cm.
  3. Sulata suklaa. Pyörittele pallot suklaassa ja siirrä leivinpaperin päälle jääkaappiin kovettumaan.
  4. Koristele tryffelit esim. valkosuklaalla.