Tämän täyteläisempää (ja helpommin toteutettavaa :) herkkua saa hakea. Makeannälkä talttuu viimeistään toista namua natustaessa.
Kokeilin kuorruttaa tryffelit sekä tummalla suklaalla että maitosuklaalla. Mielestäni aromikkaampi tumma suklaa ja minttu on parempi yhdistelmä.
50 kpl
Tummalla suklaalla:
ja maitosuklaalla:
Käytä kuorruttaessa apuna esim. haarukkaa, jonka avulla ylimääräinen suklaa valuu pois:
Ravintosisältö/kpl:
Kcal: 84 P: 0.9 H: 9.1 R: 4.9
Tarvikkeet:
1 pkt Domino Minttu -keksejä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
400 g tummaa suklaata
(koristeluun valkosuklaata tms.)
Valmistus:
- Hienonna keksit. Yhdistä keksimurut ja tuorejuusto kulhossa.
- Pyörittele taikinasta 50 palloa, halkaisijaltaa n. 2,5 cm.
- Sulata suklaa. Pyörittele pallot suklaassa ja siirrä leivinpaperin päälle jääkaappiin kovettumaan.
- Koristele tryffelit esim. valkosuklaalla.