Vaihtoehto valkokastikkeelle lasagnea varten.

1263641036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/100 g:

Kcal: 103 P: 6.5 H: 6.4 R: 5.2

Tarvikkeet:

30 g voita

30 g vehnäjauhoja

6 dl rasvatonta maitoa

250 g ricotta-juustoa

suolaa, mustapippuria, muskottipähkinää

Valmistus:

  1. Kuumenna rasva paistokasarissa keskilämmöllä kuplivaksi. Ripottele jauhot sekaan ja vatkaa seosta pari minuuttia. Ota kasari pois levyltä.
  2. Lisää maito vähitellen koko ajan vatkaten. Siirrä kasari takaisin levylle ja vatkaa, kunnes kastike alkaa kiehua ja saota.
  3. Kun kastike on tarpeeksi sakeaa, mausta se.
  4. Lisää sekaan juusto ja hämmennä, kunnes kastike on tasaista.