Flunssa kampitti ja meni treenailut mönkään. Harmittaa. Sinänsä huono juttu, koska kipeänä tulee liikuttua vähemmän ja syötyä yhtä paljon kuin terveenä. Multa ei ruokahalu niin helposti lähdekään - valitettavasti. Tällä hetkelläkin juuri pohdiskelen jotain hyvää keittoa, jota tekisin myöhemmin...


I caught the sniffles and have to take it easy. No exercise so what are the options? Bake, eat, idle...sleep, eat, idle, (did I mention eat?). I can't imagine a situation, where I've lost my apetite. I'm actually dreaming of a good vegetarian soup at the moment...Mh.

Brownies are just too good. With salted peanuts they are even better, IMHO.

I ♥ Brownies!

Tarvikkeet:

200 g voita
200 g tummaa suklaata
3 kananmunaa
3 dl luomuruokusokeria
2 dl vehnäjauhoja
100 g suolapähkinöitä, hieman murskattuna

Valmistus:

  1. Sulata voi ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä hetki.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kaikki ainekset.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan (n. 20cm x 20cm).
  4. Paista kiertoilmauunissa 160° n. ½ h. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Ingredients:

200 g butter
200 g dark chocolate
3 eggs
3 dl (organic) cane sugar
2 dl flour
100 g salted peanuts, coarsely chopped

Method:

  1. In a pot, melt butter and chocolate in medium heat. Let cool for a while.
  2. Beat eggs and sugar until light and fluffy. Mix all ingredients together.
  3. Pout patter in e.g. lasagna pan that's lined with parchemnt paper (about 20cm x 20cm).
  4. Bake in convection oven in 160° about ½ h. Cool completely before serving.