Eilen oli veljen tytön ristiäiset. Tyttö sai nimekseen Ida Helmi Emilia Ihana nimi ihanalla nyytillä! Veljeni meni ensin naimisiin kihlattunsa kanssa ja sen jälkeen oli kastetilaisuus. En tiennyt, minkä nimen tyttö tulee samaan, joten tein isän ja äidin etunimien ensimmäisillä kirjaimilla eri nimiehdotuksia pipruihin. Mikä hauskinta, eturivissä on myös Helmi-pipru! :) Iidan pikkusiskon antama nimi minisiskokin pääsi mukaan. Äidin nimi on Helena, joten joukossa on myös Helena jr. -pipruja. Äidin sukunimi oli Hyvä-alkuinen, joten parissa piprussa on nimi Hyvänimi.

Tein juhliin siis pipruja samalla vanhalla ohjeella ja voileipäkakun samoilla täytteillä, kuin edellisellä kerralla. Jaoin täytteet nyt neljään kerrokseen, eli leipäkerroksia tuli viisi. Kuinkahan isoksi noi mun voikkarit vielä kasvaa, kun olen tehnyt tähän mennessä kolme kakkua ja joka kerta kerroksia on tullut yksi lisää. :)

Tein koristeeksi perhosia retiiseistä (ei se ollutkaan vaikeampaa tehdä retiiseistä kuin porkkanoista) ja ruusuja tomaateista.

Pinkillä pikeerillä koristeltuja pipruja.