Epägourmet-varoitus!. ;) Tällaista helppoa lohturuokaa tulee nykyään tehtyä silloin tällöin. Fenkoli onkin suhteellisen uusi tuttavuus keittiössämme. Pitäisi vaan rohkeammin kokeilla erilaisia vähemmän tuttuja vihanneksia.

Tätähän voisi varmaan tehdä vaikka joulun kinkkujämistä!


Ungourmet alert! ;) At the moment, this is my favourite Comfort Food. Fennel is a relatively new discovery in our kitchen. I guess I should try less familiar vegetables more.

This dish could probably be prepared with the leftover ham after Christmas!

Mmmm-h, macaroni...

Tarvikkeet:

sarvimakaronia
ylikypsää saunapalvikinkkua kuutioituna
tuoretta basilikaa hienonnettuna
tuoretta fenkolia hienonnettuna
rouhittua mustapippuria
remoulaudekastiketta

Valmistus:

  1. Keitä makaronit melkein kypsiksi. Lisää kinkkukuutiot ja keitä, kunnes pasta on kypsää.
  2. Sekoita valutettu makaroni-kinkkuseos muiden aineiden kera.

Ingredients:

macaroni
overdone smoked ham, cubed
fresh basil, chopped
fresh fennel, chopped
ground black pepper
remoulade sauce

Method:

  1. Cook the pasta until it's almost done. Add in the cubed ham and cook until the pasta is done.
  2. Mix the drained pasta and ham mix with other substances.