Vuohenjuustopasta on taivaallista! Tätä voi ahmia ähkyyn asti ja vielä lisää. :)

2 annosta

1263070820_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/annos:

Kcal: 503 P: 17.2 H: 69.2 R: 16.3

Tarvikkeet:

150 g spagettia

Kastike:

1 rkl oliiviöljyä

1 sipuli hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 tlk tomaattimurskaa

mustapippuria

Herbes de Provence -maustetta

2 tl hunajaa

Pinnalle:

½ dl tuoretta persiljaa

80 g Chèvre-juustoa

Valmistus:

  1. Keitä spagetti al denteksi. Valuta, mutta älä riko pinnan rakennetta ravistamalla lävikköä.
  2. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä hetken aikaa ja lisää tomaattimurska. Kiehauta 5 minuuttia.
  3. Mausta mustapippurilla, Herbes de Provencella ja hunajalla.
  4. Sekoita kastike pastan sekaan.
  5. Murenna annoksen päälle vuohenjuusto ja ripottele pinnalle persiljasilppu.