Lounasta kehiin...VHH-ruokaa...

3 - 4 annosta

1266416386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvikkeet:

400 g naudan paistijauhelihaa
2 sipulia
2 tomaattia
1 pss (150 g) pakastepinaattia
suolaa
mustapippuria
herbes de provence -mausteseosta
2 dl ruoka 5 %
1 dl pestoa
juustoraastetta
n. 12 vihreää oliivia

Valmistus:

  1. Ruskista jauheliha. Lisää sipulikuutiot ja mausta. Lisää pinaatti ja sekoita tasaiseksi.
  2. Lado viipaloidut tomaatit voidellun uunivuoan pohjalle. Kaada jauhelihaseos päälle.
  3. Sekoita ruokakerma ja pesto keskenään ja kaada vuokaan.
  4. Paista kiertoilmauunissa 180° 25 minuuttia.
  5. Sirottele juustoraaste ja oliivit päälle ja jatka paistamista 10 minuuttia.