Eka marsipaanikakku. Tällainen simppeli ja vähäkoristeinen. Ei ollut oikein energiaa koristella enempää.

Marsipaani värjättiin valkoiseksi ja noi tummemmat sydämet on spreijattu mustalla värillä.

Tarvikkeet:

Pohja:

2 munan sokerikakkupohja

Täyte:

150 g tuoreita mansikoita
1 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
¼ - ½ dl vaniljakreemijauhetta
valkosuklaarouhetta
¼ dl sokeria

Sokerikreemi:

60 g voita
2 dl tomusokeria
loraus vettä

Koristelu:

1 pötkö marsipaania
elintarvikevärejä

Valmistus:

  1. Tee kakkupohja edellisenä päivänä.
  2. Vatkaa vispikerma. Soseuta mansikat. Säästä mansikan mehu kostutukseen. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja sekoita kerman kanssa.
  3. Kostuta kakku mansikkamehulla/muulla mehulla. Levitä täytteet ja kasaa kakkuvuokaan.
  4. Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja vesi kreemiksi ja levitä kakun päälle tasaisesti. Värjää marsipaani, kauli ja levitä päälle. Koristele.