Eka marsipaanikakku. Tällainen simppeli ja vähäkoristeinen. Ei ollut oikein energiaa koristella enempää.
Marsipaani värjättiin valkoiseksi ja noi tummemmat sydämet on spreijattu mustalla värillä.
Tarvikkeet:
Pohja:
2 munan sokerikakkupohja
Täyte:
150 g tuoreita mansikoita
1 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
¼ - ½ dl vaniljakreemijauhetta
valkosuklaarouhetta
¼ dl sokeria
Sokerikreemi:
60 g voita
2 dl tomusokeria
loraus vettä
Koristelu:
1 pötkö marsipaania
elintarvikevärejä
Valmistus:
- Tee kakkupohja edellisenä päivänä.
- Vatkaa vispikerma. Soseuta mansikat. Säästä mansikan mehu kostutukseen. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja sekoita kerman kanssa.
- Kostuta kakku mansikkamehulla/muulla mehulla. Levitä täytteet ja kasaa kakkuvuokaan.
- Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja vesi kreemiksi ja levitä kakun päälle tasaisesti. Värjää marsipaani, kauli ja levitä päälle. Koristele.