Pientä välipalaa...

(Ravintoarvot on laskettu Pirkan seesamibagelille, koska en tiedä Stockmannin Herkussa myytävän bagelin ravintosisältöä.)

1263488951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/kpl:

Kcal: 327 P: 14.3 H: 42.8 R: 10.4

Tarvikkeet:

1 bagel

1 rkl majoneesia (31 % rasvaa)

jäävuorisalaattia

2-3 siivua possupaistia (2 % rasvaa)

50 g raejuustoa (1,5 % rasvaa)

4 mustaa kivetöntä kalamata-oliivia

tuoretta persiljaa

mustapippuria

tomaatinviipaleita

Valmistus:

  1. Voitele paahdetut bagelinpuolikkaat majoneesilla.
  2. Sekoita raejuuston sekaan hienonnetut oliivit, persiljasilppu ja rouhi mustapippuria.
  3. Lado toisen puolikkaan päälle salaatti, kinkku, raejuustoseos ja tomaatinviipaleet.