Perinteinen tiikerikakku ananas-appelsiinimehulla. Tästä tulee yksi pieni kakku.

1239256641_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravintosisältö/100 g:

Kcal: 384 P: 5.6 H: 42.4 R: 21.2

Tarvikkeet:

120 g juoksevaa beceliä

1,25 dl sokeria

½ tl vaniljasokeria

2 kananmunaa

0,75 tl leivinjauhetta

2 dl vehnäjauhoja

½ dl ananas-appelsiinitäysmehua

1 rkl kaakaojauhetta

Valmistus:

  • Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja kääntele seos munavaahtoon. Lisää puolet mehusta. 
  • Ota taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon. Lisää siihen loput mehut ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada puolet vaaleasta taikinasta hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Lisää tumma taikina, marmoroi veitsellä ja lisää loput vaaleasta taikinasta.
  • Paista kiertoilmauunissa 160° n. 35 min.